Aangekomen in Indonesie - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Henk Eshuis - WaarBenJij.nu Aangekomen in Indonesie - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Henk Eshuis - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Indonesie

Door: Henk

Blijf op de hoogte en volg Henk

21 Juli 2009 | Indonesië, Batavia

Zo dan ben ik eindelijk aangekomen in Indonesie :) Gisterochtend om 4:30 opgestaan om de trein van 5:32 te halen. Els en mn vader en moeder gingen ook mee om me uit te zwaaien. Ik was mooi op tijd op Schiphol en dat was maar goed ook want het was druk. Na inchecken en een bak koffie was het tijd voor afscheid nemen. Van je ouders is nog wel te doen maar je vriendin voor een paar maanden afscheid nemen valt
vies tegen :(

Eerst vloog ik naar Londen toe. Daar had ik een redelijke korte overstaptijd. En toen stond er bij de douane ook nog eens een dikke rij. Gelukkig waren ze zo aardig om mij voor te laten omdat ik haast had. maar alsnog moest ik rennen om het vliegtuig te halen. Volgens de medewerker van het inchecken daar had ik niet een paar minuten later hoeven komen dan had ik hem gemist. Tot mijn grote ergenis bleef het vliegtuig wel nog bijna een uur langer staan dan gepland. En daardoor kwam ik ook weer met vertraging aan in Singapore waardoor ik daar ook nog maar 50 min had om het vliegtuig te halen. Daar moest ik ook goed doorlopen. De vlucht naar Singapore van ruim 12 uur was wel goed vol te houden met veel beenruimte en veel films en games die je kon doen.
Vanmorgen 9:40 lokale tijd kwam ik aan in jakarta. (3:40 in NL) Maar waar ik al bang voor was is gebeurd, mn tas heeft 1 van de krappe over stappen niet gehaald en is er nog niet :( Ik zou zowiezo nog Wachten op Joost en bibi-lotte die vanaf sumatra komen. Hopelijk is mn tas dan wel gearriveerd. Zij komen als het goed is om 1715 aan. Ik heb nu iig wel al 300.000 roepia als compensatie gekregen, ongeveer 20 euro.

Wat ik verder de komende dagen precies ga doen weet ik nog niet, eerst maar eens goed slapen als we een accomodatie gevonden heb nu al meer dan 24 uur niet of nauwelijks geslapen. 27 juli moeten we iig weer in Bogor zijn, daar begint de IFSS :)

Ik heb gelijk ook maar een dikke fles water gekocht, het is goed dooi hier :P

tot mn volgende bericht!

Groeten Henk

• 21 Juli 2009 - 06:30

Rita:

Heey Henk:),

Wat fijn dat je goed bent overgekomen. Nu ook maar hopen dat je tasje ook goed overkomt! Ik wil je weer veel plezier wensen! Geniet ervan:d!!

Liefs xx Rita

• 21 Juli 2009 - 06:38

Annemarie:

Heej Henk goed om te horen dat je bent aangekomen maar wel balen van je tas ja! Hoop dat de tijd snel gaat met wachten en dat je snel je bagage weer terug hebt! Geniet van je tijd daar en veel foto's maken :)! Groetjes Annemarie

• 21 Juli 2009 - 08:17

Maaike:

Hey Henk, was alweer kwijt dat je nu naar Indonesie zou gaan! Leuk om zo te lezen wat je daar allemaal uitspookt, veel plezier he! :)

x Maaike

• 21 Juli 2009 - 08:22

Olga:

• 21 Juli 2009 - 09:48

Karin:

henk, ik heb er zin in, nog even de laatste dingetjes regelen en dan zie ik je de 27e!

xx

• 21 Juli 2009 - 09:52

Gerjan:

Ey Henkie!

Mooi dat je er bent:D Best een eind weg! Ik hoop ook dat je tas er snel is, en anders maar weer 300.000 roepia eisen:P
    Suc6 daar! en laat maar horen wat je allemaal doet;)

Groeten,
    Gerjan (Gerrits wel te verstaan:P)

• 21 Juli 2009 - 10:15

Hans Eshuis :

ha henkie

Het gaat dus goed, 3 ton verdient. Je gaat toch niet in een 5 sterren hotel overnachten?

groet vanuit loozen

• 21 Juli 2009 - 11:07

Wilrieke:

Henk! Je gaat mijn reputatie als IFSA-meubelstuk nog eens overnemen ;) Je hoeveelste IFSS gaat dit zijn? Je zult mijn anatal van 4 wellicht evenaren, maar het all-time record staat voor zover ik weet nog altijd op naam van Pavlina, met een stuk of 8.

Geniet er van! Ik hoop dat jouw verhalevn over Indonesie net zo dramatisch, hartverscheurend maar onvergetelijk en prachtig zullen zijn als alle verhalen die ik van andere IFSAérs heb mogen horen!

Wilrieke