Veilig aangekomen - Reisverslag uit George, Zuid-Afrika van Henk Eshuis - WaarBenJij.nu Veilig aangekomen - Reisverslag uit George, Zuid-Afrika van Henk Eshuis - WaarBenJij.nu

Veilig aangekomen

Blijf op de hoogte en volg Henk

30 Juni 2007 | Zuid-Afrika, George

Na veel uren in het vliegtuig zitten zijn we aangekomen gisteren in George. het overstappen enzo ging allemaal prima, alleen op het vliegveld in George kwam niemand ons ophalen. Daar hebben we met veel moeite een telefoonnummer kunnen krijgen van iemand van de IFSS maar die nam niet op. toen hebben we na 2,5 uur wachten een taxi genomen naar de campus maar daar was niemand van de IFSS. Uiteindelijk nam er iemand op en werden we 3,5 uur nadat we aangekomen waren opgehaald :)
Gisteravond hebben we eerst een presentatie gehad van een bosbouwbedrijf hier in afrika, PG bison. Daarna gingen we eten en na het eten gingen we naar de pub op de campus, de campus waar we zitten is buiten george in de bergen best mooie omgeving :) We kregen gratis bier van het bedrijf. Gisteravond is er een veiling gehouden van alle spullen die iedereen mee moest nemen, dus ik ben weer van de klompen af. Het geld is voor de IFSA. Ik heb nu een heel mooi origineel zwitsers zakmes voor 210 rand :)
Ralph en ik hebben nog doorgefeest tot half twee en om 7 uur stonden we weer op. Tijdens de reis eigenlijk niet geslapen dus ik ben wel een beetje moe al :P
Nu hebben we eerst een workshop en om half elf vertrekken we richting East Londen.

Het is heel leuk om de nieuwe mensen te ontmoeten hier, er zijn ongeveer 90 mensen uit 36 verschillende landen. Zelfs nog een paar mensen die ik ken van de NERM in Noorwegen.

Ik weet niet of we de rest van de IFSS nog op internet kunnen want we gaan veel reizen.

Groeten uit Zuid Afrika

• 30 Juni 2007 - 08:10

R. Eshuis:

bedankt voor je bericht ! fijn om wat van
    jullie te horen. Hier is alles oke, wij waren donderdag om 21.15 uur weer thuis.
    De wasmachine draait al.
    Jouw bericht heb ik uitgeprint voor de oma's.
    Tot lezens of horens! Groeten van papa,mama en hans.

• 30 Juni 2007 - 09:19

Jelle:

He Henk, je hebt het zo te horen al goed voor elkaar he, gratis bier:P! Leuk dat je op deze manier weer oude bekenden tegenkomt! Heel veel plezier nog met reizen en alles wat je nog gaat ondernemen!

Groeten Jelle

• 30 Juni 2007 - 11:13

Sander:

Yooo Henk,
    Mooi dat je veilig bent aangekomen, en dat jullie uiteindelijk toch opgehaald konden worden ;)
    Haha, gratis bier: heel belangrijk!!
    Veel plezier nog en ik hou deze site zekers in de gaten.
    Grtz (ook aan Ralph), Sander

• 30 Juni 2007 - 15:47

Bjeurn:

Heey Henk!

Ik ben net trug uit Les Pyreneees, dus ik heb je helaas niet meer gesproken voor je vertrek. Maar toch veel plezier gewenst. (wat al gelukt is zo te zien)
    En veel foto's maken, want we willen natuurlijk wel zien waar je allemaal geweest bent. 'k heb zelf ook nog genoeg foto's en lollige filmpies van mijn avonturen in de Pyreneeen, dus dat kan dan ook meteen.

Houdoe/Haje en as ge maor veul mooi'n dingen doen gai.

B.

• 30 Juni 2007 - 17:19

Rita:

Heey Henk,

Wat fijn dat je goed bent overgekomen:).. En dat gratis bier beviel je vast wel;)..

Ik hoop dat we nog meer van je krijgen te horen, ook al is het niet snel.

Succes er verder mee en tot horens!

Kus Rita

• 30 Juni 2007 - 17:45

GJG:

Ey Henkie!! Mooi dat je goed aangekomen bent:D Ik ben het met Jelle eens dat je het goed voor elkaar hebt met je gratis bier;) Wij moeten er vanaaf voor betalen!
    Veel plezier met het vele reizen! en als het kan, laat nog maar wat horen;)

Groet'n, Gerjan

• 30 Juni 2007 - 18:27

Martine:

Wauw... 90 mensen uit 36 verschillende landen. Daar zitten vast leuke vakantie-adresjes tussen ;-) Heel veel plezier en succes op je congres! Hihi... dat rijmt!

Groetjes Martine

• 30 Juni 2007 - 20:18

Simon:

Hey Henk, leuk om te lezen, zo te zien ga je een leerzaam en leuk advontuur tegemoet inc gratis bier ! :) En zeker intressant om meer te weten te komen over de natuur/bosbouw daar.

Groeten, Simon

• 02 Juli 2007 - 08:30

TTB:

Klinkt goed! Ben je ook al veel (fruit)kraampjes op de snelweg tegen gekomen? Mzl

• 02 Juli 2007 - 17:54

Liza:

Yooo Henk

veel succes daar!

• 05 Juli 2007 - 14:37

Fam. Kelder:

Hallo Henk,
    ook wij volgen je een beetje via deze site, dus gedraag je een beetje he?(zoals het een echte Gramsberger altijd doet!)
    maar eh,,, succes met deze trip en onthoud het goede.

groetjes Mans en Greetje Kelder