Lekker vergaderen in the middle of nowhere
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
23 Januari 2008 | Estland, Järvselja
Gisteravond hebben we gezellig bij zitten kletsen met iedereen onder het genot van een biertje. Vandaag zijn we vroeg opgestaan om te gaan vergaderen. We hebben het gehad over de problemen die er zijn geweest sinds de IFSS in zuidafrika, voornamelijk communicatie en geldproblemen. Ook hebben we het gehad over de komende IFSS in Bulgarije, die is van 3 - 17 augustus. Daar kan ik helaas niet bij zijn, maar dat belooft een donders gave rondreis te worden door Bulgarije.
Nu zit ik op een laptopje email te checken en dit stukje te typen, ze hebben hier zelfs draadloos internet :) Straks gaan we nog buiten een wandeling maken, het is zo ongeveer volle maan en er ligt een laag sneeuw dus echt donker is het hier niet.
En Gerjan Olsman: sterkte de komende dagen in het ziekenhuis. Als er iemand niet stil kan zitten dan ben jij het wel :P
23 Januari 2008 - 17:31
Rita:
Heey Henk,
Weer druk druk dus met IFSS. Succes er mee en hopelijk zie je wat beren of wolven op veilige afstand;)..
Groetjes Rita -
23 Januari 2008 - 17:33
Gerjan Olsman:
Goeiendag henk,
Bij deze wil ik even mededelen dat ik weer thuis ben. Het gaat op zich best goed. Maar moet nog weken rustig aan doen.
Veel plezier daar!!!!
Groeten Gerjan -
23 Januari 2008 - 17:34
Gj:
Ey Henkie!
Mooi dat je goed bent aangekomen;) Laat maar horen hoe het gaat;) En denk ff aan het advies van me vriendin hierboven:P
Groetjes, Gj -
23 Januari 2008 - 19:03
Ria Eshuis:
fijn dat je goed bent aangekomen, bedankt voor je bericht, nog veel plezier daar en hou de beren en wolven op afstand!
groetjes, papa en mama. -
24 Januari 2008 - 08:23
Janette:
Heee Henk!
Haha volgens mij ga jij ook weer een mooie trip tegemoet:d
Vet veel plezier en al een sneeuwballen gevecht gehad?!:D
Hoooooooj Janette